"De communicatie en wederzijds respect
tussen mij en de cliënt staat voorop."

 

Sandra Dudink | beschermingsbewindvoerderMijn naam is Sandra Dudink en ik ben ruim 10 jaar werkzaam in de financiële hulpverlening. Ik heb ervaring opgedaan in schuldhulpverlening, budgetbeheer en beschermingsbewind.


Mijn missie is om mensen die de eigen financiën niet meer op orde hebben en dit (tijdelijk) niet kunnen, over te nemen. Ik vind het belangrijk om samen met de cliënt te kijken naar een oplossing en een plan van aanpak op te stellen. Daarbij vind ik het belangrijk dat cliënten de eigen autonomie behouden en een eigen inbreng kunnen hebben.

Wat kunnen mensen verwachten als zij bij mij onder bewind staan:

Samen met de cliënt (en/of begeleiding) stel ik een plan van aanpak op. Wat kunt u verwachten tijdens het bewind en hoe zal het verlopen. Hierbij is eerlijkheid een belangrijk punt om het vertrouwen op te bouwen. Daarbij is het ook verstandig en overzichtelijk om het bewind jaarlijks te evalueren, hoe verloopt het bewind, zijn er vragen, zijn er specifieke wensen, is er behoefte aan een huisbezoek?

Kortom, wat zijn de behoeftes van de onder bewind gestelde en van de bewindvoerder.

Voor een aanvraag van beschermingsbewind, klik hier.

Neem vrijblijvend contact op